Centrale bediening

Domotic Automation heeft voor u de oplossing: Vereenvoudiging van uw home-entertainment!

Met één aanraking naar de gewenste setup, of u nu televisie wilt kijken, een CD wilt luisteren of een DVD wilt kijken, één druk op de knop verzorgt voor u alle gewenste instellingen.

Heeft u ook geen behoefte meer om alle apparatuur in een kast midden in de woonkamer "tentoon te stellen"? Wij hebben daarvoor de perfecte oplossing; alles keurig netjes uit het zicht (in een geventileerde kast, of in een andere ruimte) en toch alles met die ene enkele afstandsbediening kunnen bedienen, zonder zelfs maar te hoeven richten.

Centrale bediening, ideaal en eenvoudig in gebruik!!

Oplossing 1 - Touch Screen Remote Control

Met een centrale bediening kunt u voorgoed vaarwel zeggen tegen al die rondslingerende afstandsbedieningen. Deze afstandsbediening vervangt namelijk alle media afstandsbedieningen en geeft u een centraal bedieningsgemakt.

Met één druk op de knop een DVD kijken, of met één druk op de knop naar u favoriete sportkanaal kijken, met de juiste instellingen voor het beeld en geluid!

Domotic Automation heeft veel ervaring met het programmeren en inregelen van de instellingen voor deze centrale bedieningen, in dit pakket zit inbegrepen:

  • Logitech Harmony centrale afstandsbediening
  • Programmering volgens klantspecifieke eisen en wensen
  • Installatie en uitleg bij u thuis!

Deze afstandsbedieningen zijn ook uit te bereiden voor de bediening van uw verlichting, gordijnen, rolluiken, etc. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze mogelijkheden.

De investering voor dit centrale bedieningsgemak bedraagt € 449,-

Oplossing 2 - Centrale afstandsbediening

De afstandsbedieningen die Domotic Automation adviseert bieden op activiteiten gebaseerde bediening, zodat u met één druk op een knop de gewenste handeling kunt uitvoeren. Wilt u naar iets kijken van uw harddisk-recorder? Een dvd afspelen? Naar uw muzieksysteem luisteren? Druk gewoon op één knop of opdracht en alle benodigde apparaten worden ingeschakeld zoals u dat wilt.

Deze afstandsbedieningen zijn zelfs slim genoeg om verschillende apparaten te bedienen voor onder andere volume-, kanaal- en afspeelknoppen en kunnen daarbij in elke activiteit anders werken.

Met deze oplossing kunt u tot 15 video-, audio- en gamingsapparaten gaan bedienen, één en al eenvoud en gemak! Indien u voor deze oplossing kiest krijgt u:

  • één centrale afstandsbediening met touch bediening
  • geheel verzorgde installatie en configuratie
  • uitleg en installatie on-site

Voor dit bedienigsgemak investeerd u éénmalig een bedrag van € 259,-