Centrale opslag

Ligt uw passie in het vervolmaken van uw muziek- en/of filmverzameling, dan is opslagcapaciteit van vitaal belang voor u. Heeft u ook veel data (foto's, data-bestanden) her en der op losse schijven en computers in uw huis? Groot risico dat er iets gebeurt, een harde schijf kan gemakkelijk crashen en bij een inbraak zijn als eerste uw laptop en losse schijven verdwenen... weg zijn uw belangrijke en emotionele data!

Veel veiliger en gemakkelijker in het gebruik is dan een NAS (network attached storage) systeem. Deze oplossing combineert een hoge mate van opslagcapaciteit met veiligheid en daarbij ook direct de mogelijkheid om uw verzameling door het gehele huis te streamen.

Onderstaand 2 voorbeelden van pakketten die wij kunnen leveren. Uiteraard zijn aanpassingen en andere merken, types leverbaar en wordt het voor u op wens samengesteld, geconfigureerd en geïnstalleerd.

Oplossing 1 - Redundante opslag

Met deze oplossing kunt u uw data, foto, muziek en video bestanden centraal opslaan. Deze NAS oplossing van Synology is voorzien van 2 harddisken en wordt geconfigureerd in een RAID 1 oplossing. Dat wil zeggen dat al uw data op beide schijven staan en dat u dus kiest voor zekerheid, complete redundantie, voor al uw kostbare data. Wij leveren de complete oplossing werkend bij u thuis af, zodat u veilig en betrouwbaar kunt genieten van alle data, over het gehele netwerk.
Inhoud van dit pakket:

  • Synology NAS systeem;
  • 2 x 2TB harddisken (geconfigureerd in RAID1);
  • Installatie en implementatie on-site.

Desgewent kan Domotic Automation ervoor zorgen dat al uw data (van uw laptop, uw desktop, uw externe (usb) schijf), op het nieuwe NAS systeem wordt gezet.

De investering voor het comfort en de zekerheid, van uw kostbare data, bedraagt € 695,-

Oplossing 2 - Centrale opslag

Deze oplossing geeft u de mogelijkheid alle data centraal op te slaan en ook centraal te kunnen bedienen. Deze Synology NAS is echter voorzien van één enkele harddisk, waardoor de data niet dubbel zal worden opgeslagen. Uitermate geschikt voor een éénvoudige back-up van alle data die op uw computers staat. Slechts 19W energieverbruik.
Inhoud van dit pakket:

  • Synology NAS systeem;
  • 1 x 2TB harddisk;
  • Installatie en configuratie on-site.

Desgewent kan Domotic Automation ervoor zorgen dat al uw data (van uw laptop, uw desktop, uw externe (usb) schijf), op het nieuwe NAS systeem wordt gezet.

De investering voor deze oplossing bedraagt € 495,-