Multi Room Music

Multi Room Music Solutions voor uw complete woning:

Directe toegang tot een oneindige hoeveelheid muziek!

Zo simpel is het. Omdat alleen Sonos het zo eenvoudig maakt om meer muziek in je leven te brengen. In één kamer. Of meerdere kamers. Je kunt de muziek afspelen die je al hebt (op je pc of NAS systeem) of een eindeloze hoeveelheid nummers en radiostations streamen vanaf het internet. Geniet onbeperkt van songs en radiostations van de meeste populaire online muziekservices. Het is een draadloos muzieksysteem voor meerdere kamers dat zijn gelijke niet kent. Een systeem dat je direct kan installeren en moeiteloos kan uitbreiden. Bel nu voor een demonstratie!

Als je van muziek houdt, houd je ook van Sonos.

Oplossing 1 - Sonos Start Bundel 250

Met een Sonos Start Bundel 250 heb je alles wat je nodig hebt om draadloos muziek af te spelen in twee kamers van je woning. Met het superieure draadloze bereik van SonosNet is er geen kamer te ver. De ZonePlayer 90 (ZP90) sluit je aan op je home cinema of stereo-installatie en de ZonePlayer 120 (ZP120) met ingebouwde versterker zet je in een kamer waar je naar muziek wil luisteren (icm een set optionele luidsprekers). Indien je de ZonePlayer 90 ook aansluit op je internetrouter dan kun je de eigen muziek ook streamen en gebruik maken van internetradio. Voor een complete oplossing kies je de Sonos Start Bundel 250 met optionele luidsprekers, die je direct kan aansluiten op de ZP120, zo kun je in iedere kamer genieten van je eigen muziek, zonder stereo-installatie.

Alles wat je nodig hebt om in iedere kamer van je huis muziek af te spelen…draadloos

Oplossing 2 - Sonos Stand Alone Music Solution

Stel u heeft een uitstekend paar luidsprekers thuis liggen, dan is de combinatie van de Zoneplayer 120 en een Controller 200 de perfecte oplossing! Met deze set kan iedere kamer, tuinhuis, terras voorzien worden van u eigen muziek.

De Sonos® ZonePlayer™ 120 is versterkt, draadloos, compact en handig, deze ZonePlayer is voorzien van een krachtige digitale versterker, waar de luidsprekers rechtstreeks op aangesloten kunnen worden.

Het gemak van de draadloze afstandsbediening (Controller 200) is een genot, alles is te bedienen vanuit de palm van je hand.